2010. december 30., csütörtök

Még ajándék...

Lányomnak szuper karácsonya volt/van, mindent megkapott amire csak vágyott :) A hab a tortán persze a ló lesz aki még mindig nincs nálunk technikai problémák folytán, de tegnapelőtt ideért bátyámék ajándéka, egy gyerek notebook =) Még az unokaöcsémé volt, de kistesó náluk nincs, se közeli ismerős kisebb gyerkőc, így elhozták nekünk. A lánykám meg karácsony előtt már ezzel nyúzott, hogy ha már lovat úgyse kaphat mert drága meg egyáltalán, akkor vegyek neki laptopot....

Egy VTech kütyü amúgy, nem is rossz, totál angol nyelvű, de a játékokat így is tudja játszani, a matekos feladatokat úgyszintén, plusz egyébként is érdekli az angol, szívesen próbálkozik a betűzős, mondatkirakós feladatokkal.

Talán még nem is írtam, hogy nagypapától-nagymamától egy RD Disney Magic English készlet érkezett (kb egy vagyonba került sztem, no mind1) ami végülis jópofa, ha egyszer túltette magát az ember a nagydózisban kapott Disney injekción :) A gyerekeknek tetszik és tanulnak is belőle, én meg becsukhatom az ajtót ha már nem bírom tovább =)

Kúva gazdag egy karácsony lett ez, válság ide-válság oda....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése