2009. december 2., szerda

Nosztalgiázzunk!

Az előző bejegyzésem és Bogár hozzászólása kapcsán jutott eszembe, hogy érdekes lenne (vagy nem) összevetni ki mit szeretett játszani gyerekkorában. Tehát nosztalgiára fel! Írhattok saját bejegyzésben is erről ha van kedvetek, vagy csak ide, kommentbe.

Az én abszolút kedvencem az utcán nyargalászás, csatangolás, fáramászás, bringázás, gyümölcs"lopás" volt, illetve a szobában mindenféléből bunkert építeni és abban játszani. Ja, és a Lego!

3 megjegyzés:

  1. Én igazi "fiú" voltam anno...
    Egész nap kint rohangáltunk az utcán, ami akkor még nem volt aszfaltos, és nem száguldoztak autók, max. ezer évben egyszer egy traktor, mert a nyomvályúban elakadt volna bármi más (ja, és persze a személyautó akkor még fehér holló volt...) :D Jóóóóvannna, öreg vagyok, mint az országút!
    Sok korunkbeli gyerek volt, kergetőztünk, bújócskáztunk, GUMIZTUNK! (erre ki emlékszik???), ugróiskola, fára mászás, árokban pancsolás, békafogás, giliszta keresés, és indiánosdi.
    Könyörögni kellett este, a vak sötétben, hogy bemenjünk végre, szinte állandóan a szabad levegőn evett bennünket a jószerencse.
    Emlékszem, télen is, lilára fagyva, átázott csizmában, de állítottuk, hogy nem fázunk anya! csak még egy kicsit! és csúszkáltunk tovább a befagyott árokmederben (no meg beleszakadtunk a jégbe...) :D

    VálaszTörlés
  2. jaaaaa! mi labdás kiesőst,vagy kidobóst, játszottunk az út közepén,ahol most az M0-ás épült meg, a GUMIZÁS,az nálunk is ment,szóval akkor ki az öreg mint az országút?! :)))

    VálaszTörlés