2010. április 19., hétfő

Tali volt

A tervezett tömegjelenet helyett végül szolídan, de volt tali!
Mártiék teljes létszámban képviseltették magukat és szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy kellemes napot töltöttünk együtt. Főztem finom ebédet (úgyse meri senki azt mondani, hogy nem volt finom :P ), bár sajnos itt reggel annyira beborult, hogy nem mertem nekilátni a szabadtűzön alkotásnak, de a pörkölt az fazékban is pörkölt :) Kaja előtt és után is ment a randalírozás főképp a kertben, buborékfújás ezerrel, meg szaladgálás az udvaron.
Egyáltalán nem piszkálódásból, de somlói galuskát csináltam desszertnek, amit a jó időnek köszönhetően a teraszon fogyaszthattunk el. Azt hiszem mindenkinek ízlett (egy falatkányi maradt összesen :P) Csak nehogy Márti majd szidjon, ha a család ilyen somlóit kér legközelebb :)))))
Egy kis ijedelmet azért okoztak a srácok (meg a kecske), de szerencsére nem történt komoly baj és csak azért volt egy csepp nyafi, mert haza kellett menni :)

Tehát jó kis szombat volt, sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni! Remélem mindenki gyógyulgat és még valamikor a nyáron csinálhatunk egy nagyobb létszámú találkát!

Fotókat András készített, majd közzétesszük ha lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése