2011. május 9., hétfő

Mert amúgy unatkozunk :/

Kicsi fiam múlt szerda estére brutál méretűre duzzadt nyaki nyirokcsomókat produkált. Más tünet nem volt, csak a hatalmas dudorok, amiktől Schwarzenegger-jellege lett kissé szegénykémnek - no nem mintha neki egyáltalán feltűnt volna. Másnap dokinál kezdtünk, vizsgálat, kérdések, szerinte mono és majd lesz láz is, de azért csináltassunk vérképet. Péntek reggel vérvétel, eredmény persze csak hétfőre, hétvégén nyugodtan haljon meg mindenki, bár persze a labor megcsinálja még pénteken, csak nem viszik vissza a leleteket. Sebaj, kölöknek kutya baja, "ráérünk" hétfőn megtudni mi is van.
Ma leletért vissza : hát "szép".... Süllyedés magasban, fehérvérsejt szintén, de a többi nem utal semmi konkrétra, hemoglobin nem alacsony, vizelet tök negatív. A nyirokcsomók viszont még nagyobbak. Gyerek vidám, eleven, láztalan, ergo normális minden szempontból, kivéve mondjuk szemből....Dokinéni tanácstalan, mint a kisközség, úgyhogy reggel a Tűzoltó utcában kezdünk. Talán mégis mono....de nincs láz, se torokfájás, se nagy mandula, se fáradékonyság....

(ezzel egybevágna, hogy előző hétvége körül átvonult rajtunk valami kórság, de igazából csak rajtam jött ki erősebben, állatira fájt a torkom és a nyaki+áll alatti nyirokcsomóim még most is tapinthatók rendesen)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése