2010. június 1., kedd

Napfényes Itália




Kiscsaládomat tegnap este kaptam vissza, akkor kerültek elő ugyanis az ötnapos itáliai kirándulásból. Aki olvasott már tavaly is, annak elmondhatom, hogy ugyanaz a szervezés, busszal utazás Ca' Savio városába, szállás lakókocsikempingben, hajókirándulás Velencébe, pancsi a tengerben. Tavaly volt vizividámpark is a programban, de idén nem volt igazi kánikula, így helyette Muranoban tekintették meg az üvegfúvás művészetét.

Férj bátor volt és idén mindkét gyerkőcöt magával vitte. Kisfiam meglepően jól bírta a rendkívül hosszú buszozást és a továbbiakban is jól viselkedett (vajon miért mindig máshol és itthon nem?! )
Rettentő büszke magára ugyanis egyedül őt hívták ki, hogy kipróbálhassa az üvegfúvást. Azt mondta, fújt egy lufit :)

Természetesen pár apróságot vásároltak is, nekem egy bögrét választottak a srácok Velencében, Judit egy legyezőt és egy lovas pénztárcát kért, Öcsi pedig egy pici sárga kukásautót és egy olyan hóesős üveggömböt (annakmianeve?) :)

Apa egy kis Lambruscot hurcolt magának (és nekem), no meg bővítette a kagylógyűjteményt néhány igényes darabbal. Ez utóbbiból a gyerkőcök is hoztak egy kisebb szatyornyit :)


Ja, és hoztak valami köhögős-taknyolós bacit is....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése