2010. február 14., vasárnap

Farsang kipipálva

Na, ez is megvolt :) A muffinoknak óriási sikerük volt, kb az első félórában elfogytak; a gyerekek édesek voltak és nagyon ügyesen táncikáltak; a brutál zenétől kivételesen még fejfájást sem kaptunk, tömeg se volt nagyon, tiszta siker! Képek jönnek amint feltöltöttem őket!

Öcsi végül Hamitörp lett, így a - amúgy atlétatrikóból készült - sapit egyik kartonlappal szakácsfejfedővé alakítottam, Juditnak pedig piros szivecskét varrtam a kék póló ujjára, ugyanis Törperősnek olyan tetkója van. Megesküdtem volna, hogy klasszikus nyillal átdöfött szivecske, de a lány addig győzködött, hogy egy "gugli szörcs" után be kellett látnom, hogy csak szív és ráadásul piros.

A performansz szupi volt, Judit tangózott egy kissráccal, illetve mindenféle riszálás és koreografált ugri-bugri történt a szinpadon. Az óvónénik meglepi tánca is egész igényesre sikerült.

Játékos vetélkedők és tombola fokozta még a hangulatot, majd a végén az udvaron kiszebáb égetésével alapoztuk meg az időjárás tavasziasra fordulását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése